Vakantie Appartement Theodoor Ronse 

Logeren in de oudste fabriek van Ronse aan het mooiste parkje van de stad

De Huisregels  van Theodoor

-Huisdieren zijn niet toegelaten in het gebouw

-Roken in het gebouw en in het appartement is strikt verboden

-Er mogen niet meer mensen in de kamers slapen dan er bedden voorzien zijn, het is verboden om bedden bij te plaatsen in de kamers of bedden te verplaatsen. Babybedjes zijn uiteraard wel toegelaten en vormen hierop de enige uitzondering. Omwille van hygiënische redenen kunnen wij zelf geen babybedjes voorzien. Gelieve zelf een reisbedje mee te brengen indien u met uw baby komt logeren.

-Theodoor's spulletjes staan overal rond in het appartement, heb er respect voor zodat andere mensen er ook van kunnen genieten. Het is verboden ze aan te raken of te verplaatsen en het is zeker verboden om ze mee te nemen. Ben je echt verliefd op één van de mooie objecten, vraag het gerust, misschien wil Theodoor wel eens iets verkopen.

-Theodoor heeft met zorg zijn appartement ingericht, hij houdt van de natuur en het milieu. We verwachten ook van jullie het appartement met zorg bewonen.

-Er wordt verwacht dat u zelf de afwas doet, zoniet zal hiervoor de som van 25 € aangerekend worden.

-Indien u als huurder schade toebrengt aan de gehuurde woning en/of inboedel, dient dit onmiddellijk aan de verhuurder te worden gemeld en vergoed

-Indien u zich niet als een goede huurder gedraagt, kan u de verdere toegang tot de woning worden ontzegd en zal de huurovereenkomst als ontbonden worden beschouwd, zonder recht op terugbetaling van de huursom.

-Het appartement van Theodoor is gelegen in een stille plek in de stad, hou dit zo. Maak geen overbodig en/of luid lawaai, heb respect voor de andere bewoners in het gebouw.